Welkom


Op Rix Fox Rage Hengelsportwebshop.

Hier vind u alle Fox Rage artikelen overzichtelijk gerangschikt en voorzien van duidelijke omschrijvingen en afbeeldingen. Zo kunt u alles makkelijk vinden, op uw gemak bekijken en bestellen!


Wij wensen u veel winkelplezier.

NIEUW: Op elke detailpagina kunt u nu een review schrijven over elk artikel in onze shop. Niet alleen wij, maar ook andere sportvissers stellen uw mening erg op prijs, want dit is DE mogelijkheid om uw ervaringen en mening te delen over Fox Rage Artikelen.Nieuwe artikelen Catalogus 2013   (Update 21-03-2013)


Een overzicht van de nieuw geplaatste artikelen kunt u zien als u op bovenstaande afbeelding klikt, of in het linkermenu op "Overzicht nieuwe artikelen

Verder is er een begin gemaakt met het aanvullen van nieuwe kleuren op reeds bestaande modellen softbaits en hardlures.

Een reden temeer om onze shop regelmatig te bezoeken.19-06-2012:

Nieuw! Video's van Dietmar Isaiasch: Wiper 1 & 2


18-06-2012:

Nieuwe roofvisverslagen roofvisteam!!


Vanaf vandaag zullen er regelmatig verslagen worden geplaatst van het Rix Hengelsport Roofvisteam. Zij nemen u mee met hun vistrips en laten u meegenieten van de vangsten en vertellen over het gebruikte materiaal. Uiteraard zullen deze verslagen voorzien worden van foto en film.  • Veilig online bestellen en betalen via SSL beveilgde pagina's
  • Goede & betrouwbare service
  • Vertrouwd adres
  • Verzendkosten Nederland:
    €6,50. Vanaf €100,- gratis
  • Verzendkosten België:
    €7,95. Korting vanaf €100,-
  • Vanaf €100,- geldt een korting van €   6,50 op de verzendkosten naar landen buiten Nederland.Fox Rage Hengelsportwebshop is een initiatief van Rix Hengelsport en Outdoor in Hardenberg. Rix Hengelsport is een vooruitstrevende onderneming en geniet een zeer grote klantenkring in binnen en buitenland.


Fox Rage Hengelsportwebshop is een initiatief van Rix Hengelsport te Lutten en maakt het met deze webshop mogelijk om alle artikelen uit het getoonde assortiment te leveren. Mochten er nieuwe artikelen van de gevoerde merken op de markt komen zal Fox Rage Hengelsportwebshop deze indien beschikbaar z.s.m. opnemen in het assortiment.