Pro Series Hard Lures

<< Vorige


Fox Rage Hitcher Jerk & Twitch 80 mm


Verkrijgbaar in 10 kleuren

Artikelcode: NHL081 - 090Fox Rage Hitcher Jerk & Twitch 80 mm

“Ongelofelijk, echt ongelofelijk…” was de reactie van vrijwel iedere snoekvisser die de actie vcan de Hitcher Jerk & Twitch aanschouwde! 

De Jerk & Twitch versie van de Hitcher is uniek: net als een Slider-Jerk snijdt hij zonder weerstand door het water maar kan ook naar de zijkant uitwijken en zijn flanken tonen als er harder wordt getrokken. In minder dan drie maanden testen vingen we ruim 100 snoeken en scoorden zelfs zeer goed op zwaarbeviste wateren! Net als bij de andere Hitcher versies is dit succes niet slechts het gevolg van de actie maar ook het geluid dat door de stalen bolletjes wordt veroorzaakt en de rode haak in het midden die als een prachtig mikpunt fungeert. 

De Hitcher Jerk & Twitch is verkrijgbaar in twee maten: 80 mm en 120 mm. De kleine is de perfecte Mini-Jerk voor forel, baars, snoek, kopvoorn en snoekbaars. De grote is een must voor de ervaren snoekvisser. 

Onze tip! In plaats van hem schokkend terug te vissen is het ook mogelijk dit kunstaas gewoon binnen te draaien, en in korte pauzes even te laten zinken om zo zijn aantrekkingskracht te vergroten. 

Beide versies zijn voorzien van Japanse splitringen en twee vlijmscherpe Powerpoint dreggen met licht naar binnen gebogen punten. 

Details:

PRO Hard Lure 80 Shallow runner
Lengte:8cm 
Gewicht:20g
Type: Jerk bait/Sinking
Max diepte.: 2,1m
Aanbevolen vissoorten: Zander, pike, trout, perch, asp, bass, sea-bass, sea-trout

Verkrijgbare kleuren:


0 stars
€ 14.95


Aantal   


Aantal reviews:
Gemiddelde beoordeling: 0 stars